Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Βιογραφικό και δήλωση υποψηφιότητας Δημήτρη Ιντζέ

Γεννήθηκα 31 Μαρτίου 1974 και μεγάλωσα στην πόλη της Ρόδου. Τελείωσα το ΤΕΛ Ρόδου στο οποίο διετέλεσα πρόεδρος του 15μελές συμβουλίου, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διαδικασία ψηφοφορίας. 

Σήμερα είμαι παντρεμένος με τη Χρύσα με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Νικόλα και τον Μιχαήλ που είναι στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών και κατοικώ στο Παραδείσι εδώ και 10 χρόνια. Εργάζομαι σαν Υπεύθυνος Οργάνωσης Δικτύων Πώλησης σε γνωστή εταιρεία τροφίμων για 14 συναπτά έτη. Εδώ και 2 χρόνια είμαι πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Παραδεισίου, όπου κατά τη διάρκεια της θητείας μου, σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη του συμβουλίου, κατορθώσαμε να επιδείξουμε σημαντικό έργο αναφορικά με την καλυτέρευσή των συνθηκών των παιδιών μας στο σχολείο.

Συνειδητοποίησα ότι συλλογικά μπορείς να πετύχεις περισσότερα. «Είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ», όπως είπε και ο μεγάλος στρατηγός Μακρυγιάννης.

Προτάσσοντας το «ΕΜΕΊΣ» και ενεργώντας συλλογικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας και να κατορθώσουμε σπουδαία πράγματα για τον τόπο μας.  

Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών αποτελεί το κλειδί για την ανάπτυξη και την συνοχή. Μόνο μέσω της συμμετοχής μας στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση δράσεων μπορούμε να θέσουμε τα θεμέλια ενός καλύτερου αύριου για τα παιδιά μας. Καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει στο όνομα του πολίτη, χωρίς τη συμμετοχή του.
Συμπαρατάσσομαι με την παράταξη «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», του Φώτη Χατζηδιάκου τον οποίο θεωρώ πως διαθέτει την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητες για να λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

Φίλες και φίλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας  για να δουλέψουμε όλοι μαζί.


Ελάτε να το δούμε αλλιώς........ ΕΓΩ?.......ΟΧΙ......ΕΜΕΙΣ....ΟΛΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου