Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Ισμήνη Φραντζέσκου στηρίζει τον Φώτη Χατζηδιάκο και είναι υποψήφια με την παράταξη Ρόδος, Δύναμη Πολιτών

Βιογραφικό και Δήλωση Υποψηφιότητας
Ισμήνης Φραντζέσκου
Γεννήθηκα στην Κηφισιά κ μεγάλωσα στην Ρόδο. Ο πατέρας μου ήταν ο Χάρης ο Δημοσιογράφος ο πρώτος ανταποκριτής αθηναικών εφημερίδων  στην Ρόδο μετά την Απελευθέρωση της Δωδεκανήσου  κ μητέρα μου είναι  η Ελσα η γνωστή μοδίστρα στο Νιοχώρι. 




Εχω έναν αδελφό τον Τάσο Φραντζέσκο γεννημένο στην Ρόδο.  Μαθητικά χρόνια στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου κ Καζούλειο Γυμνάσιο. Εζησα στην Αφρική (στην νυν Λαική Δημοκρατία του Κογκό) με τον πρώτο μου σύζυγο Κώστα Τσαλαχούρη (συγγραφέα-ιστορικό) κ απέκτησα  δύο παιδιά την Λία  (Δημοσιογράφο)  κ τον Φίλιππο (τον γνωστό σας Ρόδιο Διεθνώς διακεκριμένο συνθέτη). Γυρίζοντας στην Ελλάδα εγκαταστάθηκα στην Αθήνα μέχρι κ το 1988 που ξαναγύρισα στην Ρόδο.Στην Αθήνα εργάσθηκα σε Τουριστικές Επιχειρήσεις κ σε Γραφεία Δημ.Σχέσεων μεγάλων Εταιρειών.
Ενα ταξίδι στην Ρόδο κ με αφορμή την Διάσκεψη Κορυφής της ΕΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία   να γίνω ένα από τα αρχικά στελέχη του Γραφείου.Δημ.Σχέσεων του Δήμου Ρόδου.Το 1990 μονιμοποιήθηκα  κ μέχρι  που συνταξιοδοτήθηκα ήμουνα Υπεύθυνη του Γραφείου . Ενα πέρασμα από το Δημοτολόγιο-Ληξιαρχείο μού έδωσε ακόμη περισσότερες γνώσεις .
Η  Διάσκεψη Κορυφής της τότε ΕΟΚ τον Δεκέμβριο του 1988 ήταν το μεγάλο σχολείο…. κ όλα τα μετέπειτα χρόνια  ασχολήθηκα  με την στήριξη κ οργάνωση Συνεδρίων, πολιτιστικών ,αθλητικών ,κοινωνικών ,κ θρησκευτικών εκδηλώσεων.
Η  φιλοξενία  κ υποδοχή  μεγάλων προσωπικοτήτων μού έδωσε την ευκαιρία των σημαντικών γνωριμιών .Το γραφείο είχε  άμεση κ συνεχή   συνεργασία με το Γραφείο Τύπου , τις Διεθνείς Σχέσεις κ τον Protour  όπου διεκδικούσαμε  Συνέδρια κ  διδυμοποιήσεις- αδελφοποιήσεις  με πόλεις στην Ελλάδα κ στο Εξωτερικό.Η Μεσαιωνική μας πόλη το Μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς κ η UNESCO μας έδωσαν εκδηλώσεις    μεγάλων συγκινήσεων .Υπήρχε συνεχής  συνεργασία  με την Νομαρχία κ μετέπειτα Περιφέρεια  κ  όλους τους φορείς σε μεγάλα για την Ρόδο γεγονότα όπως κ με τον Πολιτιστικό Οργανισμό,Πολιτιστικά κ Παροικιακά Σωματεία  κ το Γραφείο Δημοτ.Συμβουλίου, όπου από κοινού διοργανώναμε τις Τιμητικές Διακρίσεις του Δήμου.Είχα την ευθύνη τού   Γραφείου Εθιμοτυπίας κ ήμουνα Τελετάρχης από τον Δήμο Ρόδου σε όλες τις Εθνικές Εορτές. Μιλάω Γαλλικά κ Αγγλικά.
Το 2010 συνταξιοδοτήθηκα κ ζω στην Ιαλυσό με τον σύζυγό μου Πάνο Λυμπερίου ξενοδοχουπάλληλο.
ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ,ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ Κ ΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ  ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΖΗΤΑΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΙΛΙΑ Κ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΙΣΜΗΝΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου