Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΑΝΤΙΚΟΥ στηρίζει τον Φώτη Χατζηδιάκο και είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη Ρόδος, Δύναμη Πολιτών.


ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΑ ΜΑΝΤΙΚΟΥ, Δικηγόρος Ρόδου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο. Ασκώ το επάγγελμα της δικηγόρου  από το 2004 μέχρι και σήμερα στο νησί μας. Σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών, επιθυμώ όπως όλοι μας ένα καλύτερο αύριο.

Η απόφασή μου  να στηρίξω τον υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, επικεφαλή του ανεξάρτητου συνδυασμού «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», με τον οποίο για ένα χρονικό διάστημα έκανα την πρακτική μου ως ασκούμενη Δικηγόρος, ήταν αποτέλεσμα  ώριμης σκέψης, αφού γνωρίζω από κοντά τα προσόντα, τις γνώσεις και τις τεράστιες ικανότητες του.
Ως ένα άτομο  τις νέας γενιάς,  μπορώ να ανταποκριθώ στις προκλήσεις και τα προβλήματα του 21ου αιώνα, με καινοτόμες ιδέες, διάθεση και γνώση, με γνώμονα μια σύγχρονη προοδευτική πολιτική και επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Μαζί θα παλέψουμε για μια Ρόδο ανθρωπινή, ασφαλή και καθαρή με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, να αναβιώσουμε τις εορτές τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, με παράλληλο στόχο την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού, για μια Ρόδο που θα θαυμάζουν, για μια πόλη άξια του ονόματος της και της ιστορίας της.
 Σας θέλω κοντά μου, ενεργούς πολίτες, με προτάσεις και υποδείξεις, ώστε από κοινού  να δράσουμε , αφού ο Δήμος είναι υπόθεση όλων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου